Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.12.2007 12:09 - Смехът и хората (преписано от http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1134381)
Автор: jesusbg Категория: Тя и той   
Прочетен: 1214 Коментари: 0 Гласове:
0



Някои скрити подробности от нрава на вашия събеседник могат да си проличат именно от маниера, по който се усмихва или смее 09.12.2007

Пет минути смях не само удължават живота, но и разкриват много за характера на човек. Някои скрити подробности от нрава на вашия събеседник могат да си проличат именно от маниера, по който се усмихва или смее.

Жените и смехът:
Ако жената, която се смее, докосва леко устните си с кутретата на ръката, значи тя иска да е в центъра на вниманието и има големи претенции към обкръжаващите я.

Ако смеейки се, дамата прикрива устата си с ръка, тя се отличава със скромността си и е доста нерешителна. Тя трудно общува с хората, защото се притеснява и се чувства неловко.

Ако жената отмята главата си назад, докато се смее, то тя е малко лекомислена, доверчива и весела. Този тип са способни на импулсивни постъпки под въздействието на чувствата и емоциите и трудно чуват гласа на разума.

Ако смеейки се, една дама докосва главата си, тя е романтична и мечтателна натура. Рационалното начало, по правило, липсва у този тип жени.

Жените, които смръщват нослета от смях, са малко капризни и емоционални, въпреки че са очарователни. Настроението им се променя всяка минута.

Мъжете и смехът:
Мъжете, които сдържат смеха си, по правило са надеждни, спокойни и уравновесени и обикновено са верни на партньорките си. Жените, обаче, често скучаят с тях.

Ако мъжът се смее открито и с удоволствие, особено ако се накланя назад и притваря очи, то пред вас е онзи рицар, който вятърът "вее на бял кон". Към живота, в който разбира се са включени и жените, този мъж се отнася твърде лекомислено. С такъв човек може да е много забавно и весело, но на него не може да се разчита.

Мъж, който се смее с широко отворена уста, обикновено е душата на компанията. Той е остроумен и непосредствен, но в интелектуално отношение е доста примитивен. От него може да чуете всички нови вицове, но не и мнение за прочетена наскоро книга.

Ако господинът не се усмихва, а се подсмихва, като присвива устни надясно, то пред вас е груб и дебелокож човек. Той е склонен да лъже, а в определени ситуации може да бъде дори жесток. Често този тип мъже изглеждат много обаятелни на пръв поглед.

Ако лявата страна на устата на смеещия се мъж е по-подвижна от дясната, този човек е порядъчен и честен във висша степен, като същевременно не е педантичен и има добро чувство за хумор. На такъв мъж определено може да се разчита и той е в състояние да направи всяка жена щастлива.



Тагове:   BG,   http,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: jesusbg
Категория: Туризъм
Прочетен: 1178169
Постинги: 326
Коментари: 1230
Гласове: 21603
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930